Най-съществените неща за мета таговете

Въпреки важността на мета тагове (заглавните тагове и мета описания), те са често неразбрани или игнорирани от малки сайтове и бизнес. Много от направа на сайт просто не са ги попълнили правилно. Google запълва празнините пространства, като маха това, което е отлична възможност за безплатна реклама.

Добре структурирани мета тагове могат да помогнат на бизнеса в мащаб и при търсене от ранглистата на Google. Такива привличат вниманието на клиентите. Така че, с вашата ключова дума може да коригирате заглавните тагове и мета описания с ключовите си думи. Разберете за сео оптимизация на сайтове.

Как ги добавите? Ако използвате WordPress, вашият уеб екип може да ги прилага лесно чрез инсталиране на подходящ плъгин.

Заглавие тагове – те се появяват в горната част на резултатите от търсенето Blurbs и са CTA и USP всичко в едно. Проблемът е, че имате право не повече от 60 знака (включително интервалите) и нищо чудно да се почувствате затруднени при оптимизиране маркерът на заглавие.

Добрата структура ще бъде, както следва: „Купете си черни обувки онлайн за свободен Доставка | Име на фирмата“.

Най-добрата тактика за изработка на онлайн магазин е да се напише естествено включващи целеви ключови думи. Например, следното се счита, което е спам: „Купете черни обувки | Черни обувки онлайн | Яки черни обувки“.

Google ще разгледа този опит да се манипулират резултатите от търсене и класиране, което подчертава значението на писане естествено. Това не означава, че ще трябва правилно написано заглавие тагове за всяка целева страница, която може да отнеме доста време. Резултатите ще бъдат и си заслужават, все пак.

Мета описания – те се появяват в долната част на Blurbs търсене и обясняват какво е всяка целева страница. Трябва по един за всяка целева страница, тъй като те осигуряват важно описание на това, което правите, така че това е още една възможност да се подчертае вашата USPs.

Те трябва да са по-малко от 160 знака (включително интервалите) и трябва да съдържа целева ключова дума, но не ги държат естествено и завладяващо, като марка в изображението, за да се открояват от вашите конкуренти.

Scroll to Top