Топ съвети за лесно поддържане на тревни площи и земната покрива

Грижата за традиционната тревата е един от най-добрите начини по време за вегетация. Косене, почистване на дворове, ръчно почистване, плевене, торене и поливане отнемат известно времето. Но има и по-лесни начини да създадете голям външен вид за пред вашия двор с по-малко време, прекарано в тези рутинни задачи. Научете  за изхвърляне на строителни отпадъци.

План за косене на трева

Видът на трева ще определи колко внимание, трябва да му се даде. Също така, ще диктува определени възможности за избор.

Горещо време, налага сухите райони да бъдат периодично напоявани.

Има много ползи от засаждане на смесица от треви. Такива не могат да дадат формален вид, но трябва да бъдат по-лесни за поддръжка. Смесването на треви означава тревата, която обикновено се адаптира по-добре според различните сезони. Различните видове имат различни нива на резистентност, отличителен визуален ефект и уникален характер. Помислете и за почистване на мазета и тавани.

Алтернативната земя

Алтернативни земята покрива идеални места, които са почти недостъпни за косачката, като скалисти места или наклонени площи. Просто идентифициране на условията на самото дворното място се прави и тревната покрива, която трябва да се адаптират. След това се избира според възможностите за засаждания.

Декоративните треви – туфите са декоративни треви са не само красиви, но и издържат на суша и вредители. Трева (Panicum virgatum) или трева (Schizachyrium scoparium) може да се адаптира към много почви и създава легло привличащо погледа. В зависимост от вида и сорта, зеленина и цветове могат да варират и други засаждания.

Пълзяща Флокс – това е красив избор за влажна сенчести места. Той е от пролетно-цъфтящите пълзящи растителност. Образува широки, плътни струпвания на зеленина и покривка, които стават буйни и цъфтят през пролетта. Този вид озеленяване създава привлекателен фон за различни терени.

Разбира се, има стотици други видове, които могат да се разгледат. Просто на първо време е важно да поръчате почистване на дворове и когато терените за подредени да помислите за почистване на дворове и за засажданията.

Scroll to Top