5 Онлайн маркетинг промени, за които трябва да знаете

Онлайн маркетингът се променя непрекъснато. Политиките променят, услугите се развиват и преди да се усетиш цифровият метод за пускане на пазара, който сте използвали най-вече не е позволен. Научете повече за vikings и тези пет последните промени в онлайн маркетинга.

Цифрови маркетингови промени

Всеки, който използва Google, Facebook, или друг дигитален маркетинг за платформа знае, че те постоянно се развиват. Те се менят не само в миналия месец, но дори изминалата седмица, а промените са съществени.

Ето няколко от най-новите промени в дигиталния маркетинг и уеб пространството.

Google избира точната дума с точно съвпадение

Google закри възможността да наддават за ключови думи с множествено число, правописни грешки, както и други близки варианти. Занапред тази опция няма да бъде на разположение. Вижте онлайн магазин за продажба на паркет.

Facebook подобрява събитията за реклама

Facebook позволява да рекламирате почти всичко във всякаква форма, която искате, но в миналото, събитията са били ограничени до само един тласък и са се появявали само в дясната част като колона реклама.

Facebook обяви в блог пост , че всичко това е на път да се промени. Занапред администраторите ще могат да рекламират своите събития в диспечера на реклами и редактор. Освен това, съществуват и данни на Facebook, че ще предоставя на рекламодателите подробни показатели за ефективност на рекламата.

Клик на заглавие

Всички сме виждали реплика от типа: „Никога няма да повярвате как това кученце спаси живота на стопанина си“

Заглавието е написано, за да провокира едно кликване и понякога, статията е много по-различна от това, което сте очаквали.

Според Facebook , стръвта на клик е когато насърчава хората да кликнете за да видите повече, без да им казва много информация за това, което ще видят. Публикации като тези са склонни да получите много кликвания, което означава, че тези длъжности се показва на повече хора и се показа по-нагоре в новинарските емисии.

Дори и да не публикувате заглавия като тези, тази промяна може да ви повлияе. Facebook заяви, че това ще се прецени качеството на мнение от това как много хора го споделят, както и това колко време е необходимо на потребителя да се върне към Facebook след кликане на вашата връзка.

Instagram бавно се превръща реклама

Instagram е собственост на Facebook, така че не е изненада, че платформата бързо се превръща в повече търговски формат. Instagram обяви, че е вдигнала качеството на рекламна платформа. Промените включват по-добри реклами и прозрения, които ще предоставят на рекламодателите по-надеждни данни, а това позволява на творческите екипи по-добро сътрудничество с творческите елементи.

С повече от 200 милиона потребители, Instagram бързо се превръща в следващият голяма играч в дигиталната реклама и уеб пространство.

Google авторство

Ако използвате маркетинг съдържание като част от вашия бизнес план, смъртта на авторството е един по-малко SEO стратегия, за които да се притеснявате.

Дигитален маркетинг пространство се променя непрекъснато. Някои платформи се развиват бързо, докато други правят промени, за да останат „живи“. Ако забележите много активност на Facebook или на Twitter рекламирайте там. Която и платформа да изберете се ангажирайте да четете публикациите в блога и да поддържате честите промени.

Scroll to Top