Акнето по лицето: борбата у дома

Жената е секс и има самочувствие, когато може да се радва на безупречна кожа и сияен вид. Когато обаче кожата в отрупана с лицеви кожни проблеми и се появата акне това създава съмнение, чувство на неудовлетвореност. В действителност, най-общо акне не отнема много внимание. За да се борим с акне, можете да прибегнете до народната медицина или да изберете подходящ тоник козметика за акне. Първата дава следните съвети…как да и прочие:

мед

Медът отдавна е известен със своите полезни свойства. За лицето има много добри медоносни маски. Една такава маска е изработена със смес от мед и канела. Нанесете и измийте на сутринта, курсът на лечение е 10 дни. Тази маска ще помогне акнето да изсъхне, за премахване на зачервяване и цялостен благоприятен ефект върху кожата. Разбира се, не всичко е толкова гладко, колкото изглежда на пръв поглед. Разбира се трябва да превъзмогнете лепкавото усещане и това, че трябва да спите с маската, но на сутринта сами ще си дадете отговор на въпроса дали си е струвало.

домати

Следващият народен лек е направен от домати, наред с други неща ще се окаже, че естетите маска са много ефективни. За да направите доматена маска, тя може да намали малко акнето. За целта сместа трябва да се прилага върху лицето за 15-20 минути и след това изплакнете с хладка вода.

лед

За да се намали броят на лезии на кожата може да избършете кожата с лед. Това се препоръчва да се прави ежедневно.

Ограничете единствено кожата около очите. Такава процедура не се харесва от тази област и трябва да се избягва. За лед, можете да използвате отвари от различни билки.

Scroll to Top