6 свежи идеи за интериор на дома

Понякога малките промени в живота ни носят най-голямата доза щастие. Затова и промяна в интериора на дома ще е едно разумно решение.

Предлагаме ви 6 свежи идеи, с които може да обновите дизайна на жилището си и да се презаредите за много време напред:

Масата в трапезарията, която се вписва в цялостното пространство. Ако сега сте тръгнали да избирате нова маса за трапезарията, то спрете се на моделите, според това, колко хора ще посрещнете на нея основно. Ако семейството ви е голямо, то разбира се трябва да има столове около масата за всички. В случай, че сте четиричленно семейство може да се спрете на разтегателен модел маса, който да не отнема излишни пространства, когато не е необходимо.

Когато се нуждаете от хамали за извозване, фирма ХАМАЛ.BG е насреща.

Лилаво и жълто спалня – това са чудесни цветове за лятна атмосфера. Действат на настроението, презареждат и оптимизират вътрешната енергия и хармония.

Поставете малко килимче в хола – много хора се изкушават от покупката на скъпи килими, но помислете малко. Колко хора ще минават по него и защо вие е да правите излишни разходи, след като може да реставрирате стария килим или да направите от големия такъв малки и семпли килимчета, които да разхвърляте в различните краища на помещението, където най-много се налага да се стои.

Дървена тапицерия на дивана – навярно сте чували, че старите мебели могат да бъдат реставрирани. Какво ще кажете да направите това със стария си диван. При това няма да струва толкова скъп като да купувате ново обзавеждане, а и може да вмъкнете дървена рамка, която да навява за стил и вкус.

Ако се налага извозване на стар диван, погледнете тук: FORI.EU.

Плотовият ъгъл е практично решение за малките помещения, а наред с това помества толкова много дреболийки, колкото сами не може да си представите. Дори на пазара се предлагат ъглови етажерки в готов вид, които само трябва да монтирате в празния ъгъл и да наредите. Чудесно аранжиране се получава, ако по ъглова етажерка поставите саксийно висящо цвете.

Изхвърлете всичко излишно от дома със SMETISHTE.COM. Внесете светлината в дома. Тя трябва да влезе както по естествен начин, така и с допълнителни лампиони с украшения и възможност за коригиране на светлината.

Scroll to Top