5 идеи да де-организирате нещата в дома и живота си

Чувствате ли се затрупани, обвързани или задушавани? Ако подобни усещания са ви познати, предлагаме ви да научите за тези 5 идеи да де-организирате нещата в дома и живота си:

Старите предмети и мебели, помагат ли ви да преоцените живота си – докато пренареждате нещата може да се наложи да се огледате. Всяко едно от вашите притежания, ще ви принуди да погледнете по-специално на него и да прецените дали да изхвърлите, подарите или затворите в кутии, които да складирате някъде по тавани и мазета. От друга страна, премахването на вещи от дома ще ви даде сили и отговор на въпроса за страстта, ценности и това, което наистина е най-важното за вас.

Изхвърлянето постига малко, но проправят пътя за други промени. Организирането може да предостави временен лифт до нашето отношение. То прочиства една стая и след това изчиства ума, но рядко проправя пътя за здравословни и големи промени в начина на живот. Нашата къща е прекалено малка, нашият доход е твърде малко, а ние все още не може да намери достатъчно време през деня. Сега може да пренаредите своите неща … но не и живота си.

От друга страна, актът на премахване на вещи от дома изпълнява много от тези цели. Това не е временно решение, което трябва да се повтори. Това е действие, за постоянството. Дали ще изхвърлите на боклука, дали ще подарите на приятели и съседи или ще дарите за благотворителност, зависи изцяло от вас.

Премахване на вещи връща желанието ни за повече. Така намираме свобода, щастие и изобилие в притежаването на по-малко. Идеята да притежавате нещо ново, лесно отключва идеята за повече, създава възможност за значителна промяна в живота и създава условия за осъществяване на нови намерения.

Когато се стремите да получите всичко за своя дом и живота, организирайте себе си предизвикателството за премахване на ненужни неща в дома ви. Отървете се от излишните стари мебели сега. Ето и фирми, които да са ви полезни в това:

DEPO.BG – извозване на мебели;

EVRO5.COM – за почистване на мазета и тавани;

EVROSONDA.COM – за сонда за вода, подпочвени води.

Scroll to Top