5 Начина за почистване, които да спестят време и пари

Времето е лошо и искате да използвате рационално, за да спестите време и пари. Тук са 10 начина да спестите време и пари, за скучен неща, така че можете да ги харчат за нещата, които наистина имат значение за вас.

Не е нужно да похарчите цяло състояние за почистващи продукти. Инвестирайте в тези сполучлив методи, за да запазите къщата си уникално чиста и подредена.

  1. Забравете за харченето на трудно спечелени пари за почистващи препарати за баня.

Може да се почисти плочки и душ врати (включително бяла пяна, чрез затопляне на чаша оцет в микровълновата, добавете една чаша чиния сапун, смесете и излейте в бутилка със спрей. Оставете да престои една нощ, след това избършете на следващия ден.

  1. С паста за зъби лесно ще може да измиете натрупаният котлен камък по батерията на душа или мивката. Оставете така да престои няколко минути и изплакнете обилно с вода. Ако напластяването е много винаги може да излазвате мека четка, например стара четка за зъби.
  2. Остава ли от вашия домашен любимец козина навсякъде? Забравете за прахосмукачката и се възползвайте от действието на гумена ролка, за да съберете всичката козина останала по мокета.
  3. Променете предназначението на изхарчената вече ролка от тоалетна или кухненска хартия., алуминиево фолио или найлон. Използвайте за съхранение на различни въжета и кабели.

Помислете за всички онези часове на разплитане на оплетени кабели, с които ще спестите повече от година!

  1. Всяка микровълнова е ужасна опръскана с храни. За да намалите времето за почистване поставете в малка купа, оцет за няколко минути.

Парата ще помогне да се разхлабят някоя мръсотия за по-лесно почистване. Това също работи в комбинация от лимонов сок и вода, макар, че оцетът е може би по-евтин!

Scroll to Top