Модни стилове поли есен 2017-2018

С правилно избран моден тоалет не само изглежда добре женската фигура, но и говори за добър вкус у притежателката. Нека хвърлим поглед над модните стилове дамски облекла:

Пола молив полата – този модел е идеален за офиса и за „специални случаи“. Моделът пола ще скрие широките бедра и ще балансира фигурата. Ако една жена не разполага с „изключителен“ ханша, такъв модел ще я направи по-женствена.

Пола-слънце – поздрав от далечното минало. През новия сезон, такива модели са представени в MIDI и макси дължина. Моделът е под коляното и напълно подходящ както за офиса, така и за разходка. От моделите дълги поли, леко извити – идеални за изображение вечер.

Пола с висока талия. Този модел е върха на популярността. Такава пола не е само мода, но и функционална, тъй като акцентира върху талията. Тя не само прави елегантно женската фигура, но също така има магическа способност да удължите визуално фигурата, което от своя страна може да играе свободно в ръцете на жените със закръглени и ниски структури. Тез модели прекрасно се съчетават с http://fashioncolors.eu/online-moda/дънкови-якета-практични-и-модерни.

Платове

Материалите, използвани от модни къщи през този сезон са разнообразни и всеки ще открие в тях възможност за избор между: кожа, велур, шифон, деним, брокат и много други.

Цветове

Ако искате да се откроявате дори в края на лятото от тълпата минувачи – заложете на най-ярките цветове, големи щампи с флорални и геометрични форми. Изберете подходящи, които да изградят Вашия уникален образ.

Ако искате да блеснете, както модата диктува от подиума през този сезон добавете в гардероба си модели дрехи, украсени с пайети, кристали и камъни.

Бъдете креативни и уникални!

 

Scroll to Top