Черният интериор – безсмъртна класика

Черният цвят в интериора може да се нарече „цар“. Той внася в стаята усещане за стабилност, твърдост, изглежда твърд и в същото време благороден. Нищо чудно, че майсторите на индустриалния дизайн толкова често го избират за декорация на предмети и отделни елементи. В края на краищата най-продавани са черните пиана, телевизори, принтери, кафе машини и маси.

Компетентното използване на този цвят неизбежно ще доведе до факта, че вашият интериор ще играе и ще стане по-изразителен. Това е като графика – в края на краищата, набор от цветни петна понякога просто изисква интервенция на черна подложка. И на хартия моментално се появяват точните контури, връзката на линиите и разбирането на идеята.

Нека да разгледаме някои от основните неща, които е важно да се имат предвид при работа с черно в дизайна на интериора. Представени под формата на резюмета, те са призовани да формират общо разбиране за това как да работят с този сложен и много изразителен инструмент.

Започнете да проектирате своя дом, а за всичко старо наемете фирма, която извозва: http://evro5.com/izvozvane-stari-mebeli-sofia.

Ще разкрием някои тайни за вас и ще покажем „капаните“ на използването на черно. И тогава ще бъде много лесно да се справим с всяка отделна ситуация.

Мебелите с черен цвят предпочитат да са предимно шкафове. Тъй като кадифеното канапе стои чудесно, то дървените шкафове или маси боядисани в черно изискват специална грижа.

И на теория и на практика черният цвят си подхожда с интериора. Ето и някои аспекти, в които намира приложение:

Керамични плочки

В допълнение към външната привлекателност, има над какво да се помисли. Първо – качеството на водата. Ако апартаментът не е на стойност най-малко груби филтри, след първия контакт с плочките в банята или на перона на водни капки, те ще изсъхне и да оставите спомена за себе си. Така той не е много живописен в бели ивици и марки.

Черният под е един от най-красивите. В оригинала – от абанос дървото, но много имитации и много високо качество живопис на някой от скалите. Такова подово покритие ще украси интериор във всеки стил.

Черният текстилен

Добре утвърденият стереотип, че черното е „опечален“ цвят, много често възпрепятства красивите и ефективни техники за декориране на интериора. Особено, това правило се отнася до декора. Виждали ли сте много черни завеси? Истината е, че са невероятно красива и много практична. Не пренебрегвайте и черните калъфки за възглавници за декоративни възглавници.

Черният цвят в комбинации с други цветове

В ежедневието интериорът с черните цветя едва ли е монохромен. Само черно или черно с бяло предизвикват меланхолия и правят атмосферата прекалено правилна, идеална и неподходяща за съществуване.

Добавете цветове – нека къщата стане по-светла и по-отворена. И до черно, почти всеки цвят ще играе двойно. Използвайте отделно червено, зелено, жълто, млечно или синьо. В комбинация с такъв контрастен съсед, те ще изглеждат стилни и много живописни.

Всеки цвят има място в интериора на дома, но не можете да спорите с факта, че някои от тях са само печеливши. Те винаги са на път, трудно развалят равновесието или могат да пренастроят интериора.

Черният цвят в интериора е един от най-добрите и това е изпитано от времето и мнението на много хора, които наистина разбират цветовете. Не пренебрегвайте черното като с писалката, то компетентно ще подчертае най-важните неща във вашия интериор.

Научете повече за цени по почистване и извозване в София, когато планирате обновяване на своя интериор!

 

 

 

 

Scroll to Top