Как да отключите смартфон, ако екранът е счупен

Как да отключите смартфон, ако екранът със сензорен екран (сензорен екран) е счупен и не работи…

Заключването на екрана (ПИН код, парола или шаблон) е предназначено за защита на всеки един умен телефон. По-голямата част от начините да отключите смартфон е с въвеждането на команди. Това се прави, когато има счупен екран или той не работи.

Отключете смартфона с помощта на интерфейса USB On-The-Go, свържете мишката към смартфона, за да го отключите. Вижте и за кабел с тъчпад Toshiba Satellite L50 L50-B.

Ако устройството поддържа интерфейс, може да използвате специален кабел. Може да се свържете устройството с курсора на мишката и тя ще се появи на екрана, като алтернативна система за контрол, вместо на екрана.

Отдалечено отключване на смартфони

Смартфонът на някои марки може хипотетично да бъде отключен, чрез приложения за дистанционно управление. За да направите това, устройството трябва да е в интернет, чрез Wi-Fi или мобилен интернет. Приложението е на Google, услуга „Намиране на устройство“, която позволява да определите местоположението на своя смартфон или таблет, да го извикате или да изтриете цялата информация от него.

Ако смятате, че сами не може да се справите с подобни задачи, добре е да опитате със сервиз за телефони.

По този начин може едновременно и да поръчате тъч скрийн SAMSUNG GALAXY TAB 3V LITE 7.

 

 

 

Scroll to Top