Изхвърляне на кухненска електрическа печка

Всяка домакиня ще каже, че кухнята е мястото, където се събира цялото семейство. Това е частта от вашия апартамент, където трябва да бъде уютна, лека и, разбира се, удобна за домакинята.

Ако сте планирали да ремонтирате кухнята и сте решили да смените старата камина с нов модел, или старата ви печка е излязла от строя и трябва да бъде сменена, потърсете квалифицирана помощ при изхвърлянето на печки.

Не забравяйте, че демонтирането на газовата печка е опасно и саморазглобяването на газовата печка е строго забранено. Повредената или твърде стара печка може да доведе до изтичане на газ. Това е най-силният аргумент в полза на кандидатстването в специализирана компания и подаване на заявление за бързо почистване от стари ел. уреди.

Обърнете внимание, какви услуги предлага фирмата. Има фирми, които се занимават само с износ на мебели, други са специализирани по събиране на боклук от всякакво естество и най-вече строителни материали. Факт е, че изключването на газовата печка трябва да се извърши от сертифициран специалист, а не всички фирми налагат да потърсите и специалисти.

Отстраняване от апартамента

Вземете отговорност за изхвърлянето на плочата. Когато търсите фирма kostovi.bg, която предлага услугата, използвайки газ или електрическа печка, обърнете внимание на следните точки:

Изберете фирма, която не предлага услуги за изключване на газови печки от газопровода, както и услуги за демонтиране на газова печка, в случай на вградена в интериора печка.

Важно е да се демонтира газовата печка, но оля проверете дали компанията предлага и услуга за износ и дали служителите на фирмата правят товарене и разтоварване.

И трябва да се отбележи, че работниците са действали внимателно, а в случай на повреда на цокъла, ъгъла или мебелите, компенсират щетите.

В идеалния случай, служителите трябва да тестват и анализират въздуха, преди започване на работа, за да проверят за изтичане на газ и да извършат тази процедура и след демонтиране и изключване на печката от газопровода. Много компании не изпълняват тези процедури, пренебрегват всяка важност, но ако не сте безразлични към вашата безопасност, помислете преди да приемете услугите на такава компания.

Колко струва услугата за рециклиране на кухненски газ или електрическа печка?

Научете и за цялостното почистване на мазета и тавани в цяла София.

Всичко зависи от модела и нивото на сложност на демонтажа. Желателно е специалистът на фирмата да определи точната цена за конкретния случай. Така ще сте сигурни, че цената няма да се промени, след приключване на работата, както често се случва в някои компании.

И накрая, не отговаряйте на рекламите, където предложеното изхвърляне на газовата печка звучи като: „безплатно“. Днес никой не се занимава със свободен износ на каквото и да е. По-скоро се заплаща цената на услугата, а към нея има добавено нещо като бонус.

Scroll to Top