Извозване на стари мебели от детска стая – как става

Изберете оригинални, многофункционални решения, когато търсите подходящи мебели за детска стая. Планирайте стриктно организацията по изнасяне и извозване на стари мебели цена, за които може да разгледате и онлайн във фирма bulkom.com.

Когато сте направили почистването може да предвидите и обзавеждане за всяка друга стая. Основното правило е, че няма остри ъгли. Например, легло под формата на кораб или замък ще е интересен мотив за децата. И така, нека детето ви се почувства като в приказен свят. В стаята, която може да му сътворите, то ще види невероятните сънища и ще се потопи в удобно детско легло.

За стаята на ученик предвидете кът за бюро със стол. Поставете ученическата маса близо до прозореца, така че светлината да пада от лявата страна или право напред. Нека масата е широка. На нея ще се поберат всички учебници и тетрадки. На стената може да закачите графика на уроците, географска карта или картина с пейзаж. На масата трябва да има стойки за книги и моливи. Нека детето да свикне с реда от детството, така че всичко да е на мястото си. Столът трябва да е твърд, с регулируема височина. Не трябва да се люлее. От детството позата на детето се формира, така че то да седи правилно.

Осветеността на бюрото и стаята е от особено значение. Основната лампа трябва да осветява равномерно стаята. Мощността й не може да бъде по-малка от 15 вата. В допълнение към нея са необходими настолна лампа и нощна лампа. Нека абажурът на лампата не е прекалено ярък. Регулируемата височина на лампата също е добре дошла. Уверете се, че върху плота на масата няма блясък от лампата и че топлината от лампата не нагрява главата на детето.

Не инсталирайте телевизор и други домакински уреди в стаята. Ако има нещо подобно, трябва да ги изключите, през нощта от контакта. Така те не натрупват статично електричество. Както и да подредите мебелите в стаята, важно е да оставите място за игрите на детето на открито. Особено ако е стая за деца в предучилищна възраст.

За по-голямо дете е важно да има няколко зони в стаята. В зоната за отдих е монтирано легло плюс фотьойл или стол. В зоната за игра ще е необходим малък килим на пода, за предпочитане естествена купчина, незапалима и антистатична. На стената организирайте място за рисуване на бебето. Децата обичат да рисуват по стените. По-късно ученикът може да използва това място като черна дъска. Ако е възможно, организирайте отделен спортен мини-комплекс за детето. Физическото развитие през тези години е от голямо значение. Психолозите съветват да създадете пространство за уединение на детето. Може да бъде просто къща за играчки, или уютен кът със стол или фотьойл.