Извозване на стари мебели Пловдив и услуги с хамали безплатно

След ремонт или преместване много от нас се замислят: къде да сложат старите мебели? Простото изхвърляне в най-близката кофа за боклук няма да работи, защото това е твърд битов и едрогабаритен отпадък.

Извозване на стари мебели Пловдив – как, кога, колко

Ако се извършват ремонти в няколко апартамента наведнъж, пространството пред контейнерите е затрупано с ненужни дивани, гардероби и фотьойли. От гледна точка на закона това е неприемливо и нарушителят има право на глоба: от 1 до 4 хиляди рубли. Безплатното рециклиране на стари мебели не е лесна задача, но ние се опитахме да намерим решения, които ще обсъдим в тази статия.

В тази статия ще научите как бързо, законно и безплатно да се отървете от старите мебели. Ще ви кажем как да продадете, къде да занесете за рециклиране и на кого да го подарите, като направите добро дело.

Твърдите битови отпадъци (включително едрогабаритни) трябва да се изхвърлят на специални площадки. Но не всички наематели на жилищни сгради са наясно с това: старите мебели често се оставят на грешното място.

Как да премахнете и да поръчате извозване на стари мебели Пловдив от апартамент безплатно

На територията на Пловдив има оборудвани специални площадки с контейнери за боклук и кофи за събиране на твърди и едрогабаритни битови отпадъци. Винаги може да позвъните във фирма за извозване на стари мебели Пловдив plovdiv.bg.services. И да попитате за реда по извозване на стари мебели Пловдив, цени срок и всичко, което ви интересува. Ще получите конкретна, персонална оферта, с която ще може да планирате по-нататъшни действия. Например ново обзавеждане, смяна на жилището, местени и пр.

Изхвърляне на стари мебели безплатно: 2 начина

Има лесни начини да се отървете изгодно от старите мебели. Може да се свържете още сега с фирма и да поръчате извозване на стари мебели Пловдив. Така най-бързо и лесно ще се отървете от ненужните столове и дивани. Това е по-изгоден начин от предишния.

Какъвто и начин да изберете да се отървете от старите мебели, основното е да не навредите на природата и другите, както и да избягвате незаконни схеми в преследване на всяка втора печалба. Ако описаните методи не ви подхождат, поръчайте извозване на стари мебели Пловдив от фирма https://www.plovdiv.bg.services.

Scroll to Top