Почистване на мазета и домове – лесно за цялото домакинство

Знаете ли, че може да почиствате дома и сутерените към него с цялото семейство. Не е нужно сами да се терзаете и да хабите уикенда за непосилни задачи. Имате два варианта, единият от тях е да организирате цялото домочадие. За този метод ще поговорим в детайли сега. Другият начин е като потърсите професионална помощ. Такава може да наемете то този адрес: https://smetishte.com/pochistvane-mazeta-tavani-izvozvane-smetishte.

В случай, че сте се спрели на вариант едно при почистване на дома, ето и някои насоки, как да планирате и организирате всичко, така, че да мине по план:

Включете спестяващи време навици за почистване в деня си

Ето няколко примера за някои наистина добри навици за ежедневно почистване, които могат да ви спестят време, ако се придържате към тях:

Не оставяйте мръсни чинии за през нощта; особено вашите чаши за кафе и купички със зърнени храни. По този начин всичко е готово за приготвяне на закуската на сутринта.

Сложете много пране, преди да започнете да закусвате, така че докато приключите, дрехите да са готови да изсъхнат.

Накарайте всеки член на семейството да си раздига, след хранене. Това означава, че всеки сам почиства чиниите, чашите и приборите си от масата и ги измива. Това спестява много време, вместо един човек да прави всичко.

В края на деня накарайте всички да ви помогнат да оправите хола, така че да е чист и подреден на следващия ден. Това включва изправяне на възглавниците, поставяне на нещата на мястото им и премахване на лични вещи от стаята като играчки, електроника, книги и т.н.

След готвене накарайте децата и партньора ви да почистят кухнята, преди всички да седнат да ядат. Замърсявате доста предмети, докато готвите, които могат бързо да се натрупат в мивката, ако изчакате да измиете до след хранене. Това е още една алтернатива да почиствате на мига.

Почиствайте и организирайте в ред и мазето

Мазета, килери, дори таванските стаи са зоните, които често задръстваме с боклуци. От празни буркани, шишета, кашони и кутии, до неработещи ел. уреди, битова техника, стари играчки на децата, омалели дрешки, че какво ли още не. Погрижете се за всеки „боклук“, които за пореден път отделяте на страна, за да изнесете на тавана или в мазето. Помислете на мига, ако това нещо няма да ви влезе повече никога в употреба, то мястото му, едва ли е на тавана или в мазето.

Съберете, почистете изхвърлете

Като родител трябва да зададете всякакви правила за децата си, включително някои, свързани с почистването. Ако наистина искате цялото семейство да придобие навика да почиства, задайте някои правила и последствия, ако задълженията не се извършват правилно или навреме може да наложите някои малки наказания с малки последствия. Колкото по-стриктни сте към почистването, толкова по-лесно ще изградите навик за същото.

Като част от тази мисия да направим почистването на домакинството лесно, обичайно и задълбочено, SMETISHTE.COM предоставя прости, ефективни ръководства за почистване и съвети, които собствениците на жилища могат да прилагат в ежедневния си живот!

Нещо повече, тук ще откриете широка гама от професионални почистващи услуги, за да отговори на всякакви нужди от почистване на мазета и почистване в домакинството. Наемете почистване от smetishte.com за 100% задоволителни решения за почистване! Време е да, отделете минута, за да прегледате този списък с услуги и атрактивни цени!

Scroll to Top