Как се прави събиране и извозване на битови отпадъци

За да се съберат и извозване на битови отпадъци от адрес, можете да следвате няколко лесни стъпки.

Те са ни предоставени от Smetovoz.com, а когато не може да се справите сами със задачата може да потърсите техните услуги. Екипите са на разположение по всяко време и 24/7.

1. Определете датата и времето на събиране на битовите отпадъци във вашия район

Такава информация обикновено се предоставя от местната община. Можете да проверите на уебсайта или да се свържете с тях по телефона.

2. Съберете битовите отпадъци в подходящи контейнери или чували

Може да използвате пластмасови чували или специални контейнери за разделно събиране на боклука, ако такива са налични във вашата общност.

3. Поставете събраните отпадъци на определеното място за събиране.

Това може да бъде на тротоара пред вашия дом или на определена обществена площадка, която е предназначена за събиране на отпадъци.

4. Уверете се, че отпадъците са правилно подредени

Такива не бива да представляват опасност за околната среда или безопасността на другите хора.

Например, опаковайте остри предмети или лекарства в пластмасови или картонени кутии и ги затворете здраво.

5. Ако имате големи или специални отпадъци

Това може да са електроуреди или мебели, които не могат да бъдат събрани от обикновеното събиране на битови отпадъци, свържете се с фирма по извозване на битови отпадъци, за да получите информация за това как да ги изхвърлите правилно. Най-често те предоставят този тип услуги на много достъпни цени и така може да решите бързи въпроса, без да хабите времето и усилията си.

6. Изчакайте до датата на събирането на битовите отпадъци

Уверете се, че излишните неща са изложени на времето и мястото, посочени от фирмата или такава ще има достъп до терените ви, за да ги изнесе и натовари безпроблемно от дома ви.

Следвайки тези стъпки, ще можете да изхвърлите битовите отпадъци по правилен начин и с минимални усилия или загуба на време.

Scroll to Top